Facebook Pixel
Λευκόχρυσο Ολόβερο 18Κ με Διαμάντια - ΕΤ06 Λευκόχρυσο Ολόβερο 18Κ με Διαμάντια ΕΤ06 Λευκόχρυσο Ολόβερο 18Κ με Διαμάντια ΕΤ06 Λευκόχρυσο Ολόβερο 18Κ με Διαμάντια ΕΤ06 Λευκόχρυσο Ολόβερο 18Κ με Διαμάντια ΕΤ06
Λευκόχρυσο Ολόβερο 18Κ με Διαμάντια - ΕΤ06
ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ

Λευκόχρυσο Ολόβερο 18Κ με Διαμάντια ΕΤ06

ΚΩΔΙΚΟΣ
ET06
Διαθεσιμότητα -
ΚΩΔΙΚΟΣ ET06
Δωρεάν Αποστολή
 Έως 6 άτοκες δόσεις για αγορές άνω των 150 €
 Δωρεάν επιστροφή χρημάτων εντός 14 ημερών
1.430,00 €

1.80mm: ένα υπέροχο ολόβερο δαχτυλίδι με 43 διαμάντια (Ε χρώμα VS καθαρότητα) 0,44 καρατίων. Με απλό και εκλεπτυσμένο σχεδιασμό αυτό το δαχτυλίδι είναι κλασσικό και η επιλογή του είναι σίγουρα επιτυχημένη. Ένα υπέροχο δώρο για οποιαδήποτε στιγμή της ζωής τους! Επιπρόσθετες πληροφορίες: Τα καράτια του δαχτυλιδιού κυμαίνονται μεταξύ 0,40-0,47 ανάλογα με το μέγεθος του δαχτυλιδιού και αντίστοιχα διαμορφώνεται και η τιμή.

2.10mm: ένα υπέροχο ολόβερο δαχτυλίδι με 30 διαμάντια (Ε χρώμα VS καθαρότητα) 0,94 καρατίων. Με απλό και εκλεπτυσμένο σχεδιασμό αυτό το δαχτυλίδι είναι κλασσικό και η επιλογή του είναι σίγουρα επιτυχημένη. Ένα υπέροχο δώρο για οποιαδήποτε στιγμή της ζωής τους! Επιπρόσθετες πληροφορίες: Τα καράτια του δαχτυλιδιού κυμαίνονται μεταξύ 0,83-1,04 ανάλογα με το μέγεθος του δαχτυλιδιού και αντίστοιχα διαμορφώνεται και η τιμή

2.80mm: ένα υπέροχο ολόβερο δαχτυλίδι με 26 διαμάντια (Ε χρώμα VS καθαρότητα) 1,36 καρατίων. Με απλό και εκλεπτυσμένο σχεδιασμό αυτό το δαχτυλίδι είναι κλασσικό και η επιλογή του είναι σίγουρα επιτυχημένη. Ένα υπέροχο δώρο για οποιαδήποτε στιγμή της ζωής τους! Επιπρόσθετες πληροφορίες: Τα καράτια του δαχτυλιδιού κυμαίνονται μεταξύ 1,18-1,53 ανάλογα με το μέγεθος του δαχτυλιδιού και αντίστοιχα διαμορφώνεται και η τιμή.

3.20mm: ένα υπέροχο ολόβερο δαχτυλίδι με 22 διαμάντια (Ε χρώμα VS καθαρότητα) 1,80 καρατίων. Με απλό και εκλεπτυσμένο σχεδιασμό αυτό το δαχτυλίδι είναι κλασσικό και η επιλογή του είναι σίγουρα επιτυχημένη. Ένα υπέροχο δώρο για οποιαδήποτε στιγμή της ζωής τους! Επιπρόσθετες πληροφορίες: Τα καράτια του δαχτυλιδιού κυμαίνονται μεταξύ 1,52-2,08 ανάλογα με το μέγεθος του δαχτυλιδιού και αντίστοιχα διαμορφώνεται και η τιμή.

Περισσότερες Πληροφορίες
Φύλο Γυναικείο, Για Κορίτσι
Ορυκτή Πέτρα Διαμάντι
Τύπος Κοσμήματος Δαχτυλίδι
Υλικό 18 Carats
Κατασκευαστής ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ
Εγγύηση Εγγύηση ποιότητας των κοσμημάτων από το Κοσμηματοπωλείο ΚΟΥΤΗΣ καθώς και μη ύπαρξης κατασκευαστικών ατελειών
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Loading...
To Top