Facebook Pixel
Λευκόχρυσο Ολόβερο 18Κ με Διαμάντια - ΕΤ02 Λευκόχρυσος 18Κ - 0.48ct Λευκόχρυσος 18Κ - 0.48ct Λευκόχρυσος 18Κ - 0.48ct
Λευκόχρυσο Ολόβερο 18Κ με Διαμάντια - ΕΤ02
ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ

Λευκόχρυσος 18Κ - 0.48ct

ΚΩΔΙΚΟΣ
ΕΤ02
Διαθεσιμότητα -
ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΤ02
Δωρεάν Αποστολή
 Έως 6 άτοκες δόσεις για αγορές άνω των 150 €
 Δωρεάν επιστροφή χρημάτων εντός 14 ημερών
Κανονική Τιμή 1.443,00 € Ειδική Τιμή 1.270,00 €

2.00mm: ένα ολόβερο δαχτυλίδι με 34 διαμάντια (Ε χρώμα VS καθαρότητα) 0,476 καρατίων που αποπνέει κομψότητα και αναδεικνύει μια αψεγάδιαστη σειρά από διαμάντια. Σχεδιασμένο για γυναίκες κομψές και κλασσάτες που τους αρέσει να παίρνουν πρωτότυπα δώρα. Υπέροχο δώρο να χαρίσετε σε γενέθλια, επέτειο ή ακόμα και για την επίτευξη ενός επαγγελματικού στόχου.
Επιπρόσθετες πληροφορίες:
Τα καράτια του δαχτυλιδιού κυμαίνονται μεταξύ 0,44-0,52 ανάλογα με το μέγεθος του δαχτυλιδιού και αντίστοιχα διαμορφώνεται και η τιμή.

2.50mm: ένα ολόβερο δαχτυλίδι με 37 διαμάντια (Ε χρώμα VS καθαρότητα) 0,75 καρατίων.  Το δαχτυλίδι αυτό αποπνέει κομψότητα και αναδεικνύει μια αψεγάδιαστη σειρά από διαμάντια. Σχεδιασμένο για γυναίκες κομψές και κλασσάτες που τους αρέσει να παίρνουν πρωτότυπα δώρα. Υπέροχο δώρο να χαρίσετε σε γενέθλια, επέτειο ή ακόμα και για την επίτευξη ενός επαγγελματικού στόχου. 
Επιπρόσθετες πληροφορίες:
Τα καράτια του δαχτυλιδιού κυμαίνονται μεταξύ 0,68-0,82 ανάλογα με το μέγεθος του δαχτυλιδιού και αντίστοιχα διαμορφώνεται και η τιμή.

3.00mm: ένα ολόβερο δαχτυλίδι με 43 διαμάντια ( Ε χρώμα VS καθαρότητα) 1,09 καρατίων.  Το δαχτυλίδι αυτό αποπνέει κομψότητα και αναδεικνύει μια αψεγάδιαστη σειρά από διαμάντια. Σχεδιασμένο για γυναίκες κομψές και κλασσάτες που τους αρέσει να παίρνουν πρωτότυπα δώρα. Υπέροχο δώρο να χαρίσετε σε γενέθλια, επέτειο ή ακόμα και για την επίτευξη ενός επαγγελματικού στόχου. 
Επιπρόσθετες πληροφορίες:
Τα καράτια του δαχτυλιδιού κυμαίνονται μεταξύ 1,01-1,18 ανάλογα με το μέγεθος του δαχτυλιδιού και αντίστοιχα διαμορφώνεται και η τιμή.

 

Περισσότερες Πληροφορίες
Φύλο Γυναικείο
Ορυκτή Πέτρα Διαμάντι
Τύπος Κοσμήματος Δαχτυλίδι
Υλικό 18 Carats
Κατασκευαστής ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ
Εγγύηση Εγγύηση ποιότητας των κοσμημάτων από το Κοσμηματοπωλείο ΚΟΥΤΗΣ καθώς και μη ύπαρξης κατασκευαστικών ατελειών
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Loading...
To Top