Facebook Pixel
Λευκόχρυσο Ολόβερο 18Κ με Διαμάντια - ΕΤ03 Λευκόχρυσο Ολόβερο 18Κ με Διαμάντια Λευκόχρυσο Ολόβερο 18Κ με Διαμάντια
Λευκόχρυσο Ολόβερο 18Κ με Διαμάντια - ΕΤ03
ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ

Λευκόχρυσο Ολόβερο 18Κ με Διαμάντια

ΚΩΔΙΚΟΣ
ΕΤ03
Διαθεσιμότητα -
ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΤ03
Δωρεάν Αποστολή
 Έως 6 άτοκες δόσεις για αγορές άνω των 150 €
 Δωρεάν επιστροφή χρημάτων εντός 14 ημερών
3.128,00 €

3.00mm: ένα πραγματικά μοναδικό ολόβερο δαχτυλίδι με 28 διαμάντια (E χρώμα VS καθαρότητα), 1,22 καρατίων. Με βάσεις σχήματος U οι οποίες δίνουν την εντύπωση πως στέκονται στον αέρα όπως επίσης και τα διαμάντια πάνω τους. Αυτό το δαχτυλίδι είναι μια φαντασία, ακριβώς όπως αποκαλύπτει και το όνομά του. Είναι σίγουρα ένα υπέροχο δώρο για μια μοναδική στιγμή την οποία θα θυμάστε για πάντα!
Επιπρόσθετες πληροφορίες:
Τα καράτια του δαχτυλιδιού κυμαίνονται μεταξύ 1,08-1,36 ανάλογα με το μέγεθος του δαχτυλιδιού και αντίστοιχα διαμορφώνεται και η τιμή.

3.50mm: ένα πραγματικά μοναδικό ολόβερο δαχτυλίδι με 24 διαμάντια (E χρώμα VS καθαρότητα), 1,96 καρατίων. Με βάσεις σχήματος U οι οποίες δίνουν την εντύπωση πως στέκονται στον αέρα όπως επίσης και τα διαμάντια πάνω τους. Αυτό το δαχτυλίδι είναι μια φαντασία, ακριβώς όπως αποκαλύπτει και το όνομά του. Είναι σίγουρα ένα υπέροχο δώρο για μια μοναδική στιγμή την οποία θα θυμάστε για πάντα!
Επιπρόσθετες πληροφορίες:
Τα καράτια του δαχτυλιδιού κυμαίνονται μεταξύ 1,68-2,24 ανάλογα με το μέγεθος του δαχτυλιδιού και αντίστοιχα διαμορφώνεται και η τιμή.

4.50mm: ένα πραγματικά μοναδικό ολόβερο δαχτυλίδι με 21 διαμάντια (E χρώμα VS καθαρότητα), 2,58 καρατίων. Με βάσεις σχήματος U οι οποίες δίνουν την εντύπωση πως στέκονται στον αέρα όπως επίσης και τα διαμάντια πάνω τους. Αυτό το δαχτυλίδι είναι μια φαντασία, ακριβώς όπως αποκαλύπτει και το όνομά του. Είναι σίγουρα ένα υπέροχο δώρο για μια μοναδική στιγμή την οποία θα θυμάστε για πάντα!
Επιπρόσθετες πληροφορίες:
Τα καράτια του δαχτυλιδιού κυμαίνονται μεταξύ 2,16-3,00 ανάλογα με το μέγεθος του δαχτυλιδιού και αντίστοιχα διαμορφώνεται και η τιμή.

 

Περισσότερες Πληροφορίες
Φύλο Γυναικείο, Για Κορίτσι
Ορυκτή Πέτρα Διαμάντι
Τύπος Κοσμήματος Δαχτυλίδι
Υλικό 18 Carats
Κατασκευαστής ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ
Εγγύηση Εγγύηση ποιότητας των κοσμημάτων από το Κοσμηματοπωλείο ΚΟΥΤΗΣ καθώς και μη ύπαρξης κατασκευαστικών ατελειών
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Loading...
To Top